Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Waarom?

• Je leert op een simpele manier gezondere keuzes maken.
• Je leert de juiste werkhouding.
• Je krijgt tips hoe je fysieke klachten kunt verminderen.

Habfit coaching

Vitaliteit is niet alleen gericht op je fysiek, maar ook mentaal. Tijdens je werk wordt je vaak uitgedaagd om met bepaalde druk om te gaan. De manier van denken bepaald hoe jij je voelt, Habfit helpt je hierbij. Samen kijken we naar jouw manier van denken.

Habfit coach Marcel van der Geest kijkt in de camera met een glimlach

Habfit fysio

Niet alleen nu maar ook voor een langere periode gezond en lekker in je vel zitten. Je gewoontes helpen jouw daarbij. Habfit brengt graag in kaart hoe je ervoor staat. Samen kunnen we kijken naar hoe jij op een duurzame manier te werk kan gaan.

Sebastiaan Vrijlandt Fysio

Wie is Habfit?

Wij van Habfit zijn een onafhankelijke organisatie die samen met jou op zoek gaat naar hoe jij jouw werkzaamheden binnen Asito op een duurzame manier kunnen uitvoeren. Zowel fysiek als mentale (stress) klachten kunnen jouw werkzaamheden bij Asito beïnvloeden, om deze klachten te verhelpen kan je een afspraak maken.

Meeloopdagen

Sinds enige tijd zijn we aan het onderzoeken hoe we samen met Asito de vitaliteit onder hun medewerkers kunnen vergroten. Dit doen we door (1) bewustzijn te verhogen en (2) verantwoordelijkheid te creëren. Vandaag de eer gehad om een dag mee te lopen met Asito Aircraft waar wij veel indrukken hebben gekregen over wat er allemaal bij komt kijken om vliegtuigen schoon te maken, zodat iedereen o.a. heerlijk op vakantie kan. Binnenkort komt er een vervolg waarin wij namens Habfit mee gaan draaien met een schoonmaakshift.
Dit doen wij om zo goed mogelijk mee te kunnen denken hoe binnen Asito er meer grip kan komen op het ziekteverzuim en daarbij de bewustwording van vitaliteit kan worden verhoogd. Dit alles voor een duurzame inzetbaarheid van het personeel.

Habfit talk:

[/vc_row]