Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Over ons

De basisfundamenten van een gezond leven zijn gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging. Deze fundamenten zorgen dat wij als mens kunnen functioneren en kunnen worden gezien als een vorm van persoonlijke rekbaarheid. Het eerste wat in het gedrang komt wanneer er druk vanuit werk of privé wordt ervaren zijn de basisfundamenten. Waarbij het terugvallen in oude gewoontes die tot een disbalans kunnen leiden.

Met Habfit herkennen en onderschrijven wij dit probleem en bieden we ondersteuning bij bewaken van het fundament ‘bewegen’!

De huidige situatie maakt dat wij tot nieuwe gewoontes gedwongen worden in ons dagelijks leven. Normaliter plannen we een hoop activiteiten die buiten de deur plaatsvinden, op dit moment wordt het tegenovergestelde van ons gevraagd. Interactief sporten op livestream is de nieuwe trend voor bewegen geworden.

Met Habfit bewaken we samen met de sporter het fundament van bewegen op een duurzame manier, zodat bewegen een gewoonte wordt.

Habfit, het is de manier om het fundament van bewegen op een laagdrempelige manier te bewaken. Dit doen wij door online interactief te trainen vanuit huis of kantoor met een professionele coach. Dit kan individueel, in een groep (met vrienden of collega’s) maar waarbij iedereen traint op zijn eigen trainingsniveau. Wij bieden diversiteit in lessen en gevarieerde trainingen aan door middel van een livestream.

Daarnaast stellen we met de sporter een duurzaam trainingsschema op. Hiermee maken we het doel zo concreet mogelijk en duidelijk. Samen met de sporter verleggen we op een verantwoorde manier grenzen die voorheen als onmogelijk werden geacht.

Door direct contact met de coach voelt het persoonlijk, verbindt, inspireert en creëer je een vorm van een commitment.

De sessies vinden voor, tijdens (lunchtijd) of na werk plaats en duren gemiddeld 30-45 minuten. Klap een laptop open, druk op de link en de interactieve coach staat al klaar om te beginnen. Super efficiënt in tijd en zeer flexibel.

Low effort, easy to follow, simpel to use. Create your habfit in sports.

Bedrijfsgegevens:

Habfit B.V.
Parnassusweg 126
1076 AT Amsterdam
E-mailadres: info@habfit.nl

BTW Nummer: NL865994742B01

KVK nummer: 92312314 (ingeschreven te Amsterdam)
Bankrekeningnummer: NL22BUNQ2060908035

Coach Anna-ie

Habfit coach Anna-ie kijkt de camera in en lacht na een hiit of kracht training

 Conditie & Krachttraining Coach/ Personal Training

Coach Araliya

Yoga en Pilates coach araliya kijkt de camera in habfit

 Pilates & Yoga Coach

Coach Ariel

HIIT Coach Ariel kijkt recht de camera in voor een workout

 Krachttraining & Crossfit Coach

Coach Dalya

Dalya online Pilates coach

 Pilates Coach/ Personal training

Coach Sebas

Sebastiaan Vrijlandt Fysio

Coach / Personal Training / Revalidatie training

Coach Marcel

Habfit coach Marcel van der Geest kijkt in de camera met een glimlach

Habit / Life style coach