Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Tijdens onze (online) interactieve presentatie nemen wij jou en jouw collega’s mee op reis naar Vitaliteit.  Wat is dit precies, waarom is het zo belangrijk en welke vormen van vitaliteit bestaan er allemaal?

Wanneer dit wat meer helder is geworden voor iedereen duiken wij verder in op gewoontes. We weten allemaal dat we ons lichaam goed moeten onderhouden, maar waarom is het voor zo veel mensen lastig om de juiste gewoontes te bewaken? Hoe creëer je (nieuwe) gezonde gewoontes en wat is de norm van bewegen?


Zo kunnen wij met Habfit nog wel even doorgaan. Onderwerpen die iedereen aangaat, herkent en mogelijk ook ervaart als een flinke uitdaging. Wij vertellen er jou en jouw collega’s hier graag meer over. 

“Samen met Habfit is er samengewerkt om een training te realiseren speciaal voor E-sporters, perfect voor een topsportklimaat”

ECV esports is al meer dan een decennia toonaangevend binnen de esports industrie. Talent voor verschillende games wordt gescout voor het team wat wordt opgeleid tot volwaardige professionals. ECV heeft voor meerdere eredivisieclubs, internationaal en nationaal esporters gescout en opgeleid.
Om een topsport omgeving te creëren zijn de juiste randvoorwaarden nodig. Habfit is een bedrijf wat gelooft in de juiste sport habits, de juiste randvoorwaarden om je lichaam fit en vitaal te houden. In de afgelopen maanden is er samengewerkt om een training te realiseren speciaal voor E-sporters.