Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers / personeel / werknemers vergroten

blije mensen geven een highfive na een workout van Habfit

Als ambitieuze werkgever of leidinggevende bekommer jij je om het welzijn van jouw mensen. Je wil dat ze zowel fysiek als mentaal fit en vitaal zijn en je zou ze daarbij graag ondersteunen. Want gezonde en bevlogen werknemers hebben meer werkgeluk en dat heeft jouw organisatie hoog in het vaandel staan. Doordat ze zowel lichamelijk en mentaal steviger in hun schoenen staan, wordt ten slotte hun duurzame inzetbaarheid vergroot! 

Maar hoe laat je zien dat je om het welzijn van jouw personeel geeft? Hoe pak je dit aan en waar begin je? Bij Habfit nemen we deze zorgen graag van je over. Onze passie ligt namelijk in het vergroten van de vitaliteit van de medewerkers binnen bedrijven. We hanteren hierbij  een holistische benadering, waarbij zowel de fysieke als de mentale vitaliteit aandacht krijgt. Hoe we dat doen vraag je? Dat leggen we hieronder in vier stappen uit! 

Duurzame inzetbaarheid vergroten: onze werkwijze!

1.Oriëntatiefase (Goal)

Om de duurzame inzetbaarheid te kunnen vergroten moeten we eerst in beeld krijgen met wat voor organisatie we werken. In deze fase wordt het doel van het onderzoek besproken. Waar willen we naartoe om het probleem op te lossen. We gaan bekijken hoe we dit willen aanpakken en komen met een onderzoeksvoorstel. 

2. Onderzoeksfase (Reality)

In deze fase voeren we veel gesprekken door alle lagen van het bedrijf om een helder beeld te krijgen waar diverse afdelingen tegenaan lopen. Wat voor een bedrijfscultuur heerst er, hoe is de onderlinge communicatie en wat is de mindset op de werkvloer. Vervolgens gaan we kijken hoe het gedrag er nu uitziet? De nadruk ligt hierbij op het verhogen van de bewustwording binnen het bedrijf. Wat voor patronen zien wij als buitenstaanders bijvoorbeeld en waar denken we dat de focus op moet komen te liggen om verandering teweeg te brengen.

3. Pilotfase (Options)

In de pilotfase gaan we het plan voorzichtig testen. We hebben in de onderzoeksfase een goed beeld kunnen krijgen van wat er speelt en kunnen hierop aansturen. Hierbij speelt autonomie en verantwoordelijkheid bij ons een grote rol. Iedere medewerker is volgens ons verantwoordelijk voor het in stand houden van ideeën en patronen, maar ook de verandering daarvan. In deze fase leggen we dan ook hier de nadruk op. De resultaten van de pilotfase nemen we mee in ons definitieve, op maat gemaakte implementatieplan in de volgende fase.

4. Implementatiefase (Will)

Na de pilotfase bespreken we de resultaten. Welke verandering hebben we gezien in de vitaliteit binnen het bedrijf en wat zou er nog beter kunnen om de duurzame inzetbaarheid te vergroten? Hoe zit het met het bewustzijn, de genomen verantwoordelijkheid en autonomie bij de medewerkers? In de implementatiefase maken we, waar nodig, aanpassingen aan de pilot en gaan aan we definitief aan de slag vanuit een holistische benadering om zowel het fysieke als het mentale welzijn van jouw mensen te verbeteren door middel van mentale coaching en fysieke trainingen. 

Duurzame inzetbaarheid model, preventief onderhoud voor de werkende mens

Benieuwd naar onze behaalde resultaten?

“Samen met Habfit is er samengewerkt om een training te realiseren speciaal voor E-sporters, perfect voor een topsportklimaat”

ECV esports is al meer dan een decennia toonaangevend binnen de esports industrie. Talent voor verschillende games wordt gescout voor het team wat wordt opgeleid tot volwaardige professionals. ECV heeft voor meerdere eredivisieclubs, internationaal en nationaal esporters gescout en opgeleid.
Om een topsport omgeving te creëren zijn de juiste randvoorwaarden nodig. Habfit is een bedrijf wat gelooft in de juiste sport habits, de juiste randvoorwaarden om je lichaam fit en vitaal te houden. In de afgelopen maanden is er samengewerkt om een training te realiseren speciaal voor E-sporters.