Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Bijzondere samenwerking Habfit en ECV esports

Habfit en ECV esports sporten samen

ECV esports staat al jaren bekend omtrent een gezonde en positieve aanpak bij de ontwikkeling van de esporter. Om een topsport omgeving te creëren zijn de juiste randvoorwaarden nodig. Habfit is een bedrijf wat gelooft in de juiste sport habits, de juiste randvoorwaarden om je lichaam fit en vitaal te houden. In de afgelopen maanden is er samengewerkt om een training te realiseren speciaal voor esporters. Habfit voorziet de espoters van een training via een interactieve livestream waarin het team van ECV gezamenlijk traint. Zeker gezien de Corona periode komt de methode goed van pas!

Sidney Lehmann, medeoprichter ECV esports over de samenwerking:

Ik ben heel erg blij dat wij als ECV esports, een opleidingsinstituut voor esporters, samen met Habfit onze spelers kunnen voorzien van de speciale fysieke training. Het is een no brainer dat je lichaam fit moet zijn om te kunnen presteren. Samen met Habfit, sporten wij  interactief via een livestream. Met de open en gedreven houding van beide organisaties hebben we een customized oefenprogramma weten te realiseren, specifiek gericht voor de esporter. 

 

Habfit is de professional voor het creëren van sportgewoontes binnen de huidige maatschappij. Habfit doet dit op een innovatieve manier en met een no excuse beleid. Doordat het interactief is, via een livestream op je telefoon of laptop, is het uitvoerbaar waar en wanneer jij maar wilt. Wij zorgen ervoor dat er continuïteit in bewegen wordt gerealiseerd waardoor de prestatie en balans van een persoon wordt verbeterd. Habfit heeft al diverse bedrijven, sportteams en individuele mensen (sporters) met succes begeleid in het creëren en behouden van een beweeggewoonten.

ECV esports is al meer dan een decennia toonaangevend binnen de esports industrie. Talent voor verschillende games wordt gescout voor het team wat wordt opgeleid tot volwaardige professionals. ECV heeft voor meerdere eredivisieclubs, internationaal en nationaal esporters gescout en opgeleid.

 

 

Wil jij als esporter nu graag eens een keer meesporten met de esporters van ECV?
Geef je dan vandaag nog op!

Meer informatie over ECV esports?
www.ecvesports.nl