Habfit
Groene dynamische letter H met daarna het woord Habfit
+31 623902366 Parnassusweg 126, 1076 AS Amsterdam Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Over ons

De basisfundamenten van een gezond leven zijn gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging. Deze fundamenten zorgen dat wij als mens kunnen functioneren en kunnen worden gezien als een vorm van persoonlijke rekbaarheid. Het eerste wat in het gedrang komt wanneer er druk vanuit werk of privé wordt ervaren zijn de basisfundamenten. Waarbij het terugvallen in oude gewoontes die tot een disbalans kunnen leiden.

Met Habfit herkennen en onderschrijven wij dit probleem en bieden we ondersteuning bij bewaken van het fundament ‘bewegen’!

De huidige situatie maakt dat wij tot nieuwe gewoontes gedwongen worden in ons dagelijks leven. Normaliter plannen we een hoop activiteiten die buiten de deur plaatsvinden, op dit moment wordt het tegenovergestelde van ons gevraagd. Interactief sporten op livestream is de nieuwe trend voor bewegen geworden.

Met Habfit bewaken we samen met de sporter het fundament van bewegen op een duurzame manier: It will get in your system!

Habfit, het is de manier om het fundament van bewegen op een laagdrempelige manier te bewaken. Dit doen wij door online interactief te trainen vanuit huis of kantoor met een professionele coach. Dit kan individueel, in een groep (met vrienden of collega’s) maar waarbij iedereen traint op zijn eigen trainingsniveau. Wij bieden diversiteit in lessen en gevarieerde trainingen aan door middel van een livestream.

Daarnaast stellen we met de sporter een duurzaam trainingsschema op. Hiermee maken we het doel zo concreet mogelijk en duidelijk. Samen met de sporter verleggen we op een verantwoorde manier grenzen die voorheen als onmogelijk werden geacht.

Door direct contact met de coach voelt het persoonlijk, verbindt, inspireert en creëer je een vorm van een commitment.

De sessies vinden voor, tijdens (lunchtijd) of na werk plaats en duren gemiddeld 30-45 minuten. Klap een laptop open, druk op de link en de interactieve coach staat al klaar om te beginnen. Super efficiënt in tijd en zeer flexibel.

Low effort, easy to follow, simpel to use. Create your habfit in sports.

Habfit coach Anna-ie hiit en strength
Coach Anna-ie

Coach Krachttraining / Personal Training

Yoga en Pilates coach araliya habfit
Coach Araliya

Coach Pilates / Yoga

HIIT Coach Ariel
Coach Ariel

Coach Krachttraining / Crossfit

Yoga coach Esther
Coach Esther

Coach Yoga Vinyasa

Coach Sebas

Coach Personal Training / Revalidatie training